Iskolánkról


A Collegium Humanum Varsói Menedzsment Egyetem egy több országban jelen lévő, Európai Uniós akkreditációval rendelkező felsőoktatási intézmény. Elkötelezettek vagyunk az új oktatási megoldások, az oktatás legmagasabb színvonala és az innovatív tanítási modellünk mellett, amit az „Oktatás a sikerért” és a „Be More Humanum” jelmondataink is kiválóan tükröznek.

A Collegium Humanum Varósi Menedzsment Egyetem több nemzetközi campusszal is büszkélkedhet.

Varsói központunkon kívül jelen vagyunk még Lengyelországon belül 6 városban (Poznań, Rzeszów, Wrocław, Szczecin és Lublin), Csehországban (Prága és Frydek-Mistek), Szlovákiában (Pozsony) és Üzbegisztánban (Andijan). A Collegium Humanum 2021-ben és 2022-ben is elnyerte az Év Egyeteme kitüntetést Lengyelországban.

ÉRDEKLŐDÖM »
Oktatási kínálatunk létrehozásával törekszünk túllépni a hagyományos mintákon.

A Collegium Humanum tanulmányi programjait interdiszciplináris tudóscsoportok és elismert szakemberek alkotják, folyamatosan elemezve a változó világ követelményeit és az összes kapcsolódó oktatási igényt. Ennek a munkának az eredménye egy innovatív és kreatív oktatási program, amely nemcsak hallgatóink intellektuális fejlődésére, hanem jelenlegi és jövőben szakmai sikereire is nagy hatással van. Ezt a korszerű és gyakorlati tudást magasan képzett akadémiai oktatóink, valamint tudományos, oktatói és vezetői tapasztalattal rendelkező szakértők adják át.

Munkánkat hallgatóink egyéni igényei és tulajdonságai alapján kialakított módszertan jellemzi. Célunk, hogy minden nálunk tanuló kibontakoztathassa a benne szunnyadó képességeit.

Hol található az Egyetem?

A Varsói Menedzsment Egyetem fő campusai Csehországban és Szlovákiában találhatók. Mi az Egyetem Szlovákiában található kihelyezett tagozatát (Pozsony) képviseljük Magyarországon.

Hol zajlik az oktatás?
Akár 100%-ban online, otthonod kényelméből tanulhatsz.

Távoktatási tagozaton a tanórák és vizsgák 100%-ban online zajlanak, egyedül a képzést lezáról államvizsgán szükséges személyesen résztvenned. Nappali tagozaton mindössze pár tanórát kötelező személyesen hallgatnod, elegendő évente egyszer eljönnöd Pozsonyba, a többi órát online is követheted. A személyes oktatás helyszíne Pozsony, Szlovákia (Győrtől mindössze 80 km-re).

Miért előnyös számodra az Egyetem magyar képviseleténél jelentkezni?
Minden dokumentumot és tananyagot magyar nyelven biztosítunk
Nemzetközi egyetem, de minden ügyintézés magyar nyelven zajlik, magyar ügyfélszolgálaton keresztül
Levesszük a válladról a jelentkezés megszervezésével járó terheket, mindenben segítünk
Az Egyetem képzéseire való jelentkezés folyamatát leegyszerűsítettük
A jelentkezés, majd a tanulmányaid során mindig számíthatsz ránk, segítünk mindenben
Éves, féléves és havidíjas tandíj fizetést is választhatsz
ÉRDEKLŐDÖM »
Különös figyelmet fordítunk oktatási programunk nemzetközi minőségellenőrzésére.

Tanulmányi programjainkat szigorú értékelés és vizsgálat keretein belül ellenőrzi a Lengyel Akkreditációs Bizottság (pol. PKA), valamint egyetemünk tagja a londoni Business Graduates Associationnek (BGA), mely szintén garancia a magas fokú szakmai színvonalra. Hamarosan lezárul az akkreditációs folyamat a nemzetközi szinten magas rangú Association of MBAs és a Business Graduates Association (AMBA és BGA) szervezeteknél is. Ez csak néhány példa egyetemünk nemzetközi elismertségére, amelyek valóban globális validációt biztosítanak képzéseinknek. Aláírtuk az ENSZ égisze alatt működő, felelős oktatásirányítás alapelveit deklaráló kezdeményezést is (Principles for Responsible Management in Education – PRME).

Anyaintézményünk weblapja angol nyelven: humanum.pl/en

Menedzsment Egyetem
Menedzsment Egyetem