Gratulálunk! Megtetted az első lépést, hogy a Varsói Menedzsment Egyetem hallgatója lehess!

Pillanatokon belül visszaigazoló levél érkezik email fiókodba, melyben ellenőrizheted feltöltött adataid, illetve okmányaid.

Fontos: a beiratkozás véglegesítéséhez szükséges papír alapú dokumentumokon pontosan az itt megadott adatok fognak szerepelni.

Ha bármely adatod elírásra került, akkor azt még az emailben található linken keresztül van lehetőséged módosítani.

Mi következik most?


Menedzsment Egyetem, Menedzsment képzés

Adatellenőrzés

Mi is ellenőrizzük az általad feltöltött adatokat


Menedzsment Egyetem, Menedzsment képzés

Visszajelzés és dokumentumok

Ha mindent rendben találtunk, akkor megküldjük számodra a kitöltött beiratkozási dokumentumokat (6 db) e-mail üzenetben az aláíráshoz. Ha hiányt tapasztalunk, akkor pedig az ezzel kapcsolatos hiánypótlási kérést jelezzük feléd.


Menedzsment Egyetem, Menedzsment képzés

Juttasd el hozzánk az aláírt dokumentumokat!

Postázás, FoxPost vagy személyes átadás: A 2/A. pontban említett dokumentumokat, az előképzettséget igazoló bizonyítvány közjegyző által hitelesített másolatát (érettségi vagy diploma), és az EuroPass önéletrajzot (aláírással ellátva) postázd el nekünk, vagy gyere be hozzánk személyesen.

Ha a nyomtatás nem megoldható számodra, úgy személyesen várunk előre egyeztetett időpontban irodánkban.

Postacím és irodai ügyfélfogadás

Varsói Menedzsment Egyetem Magyarországi Képviselete: 1082 Budapest, Futó u. 35-37. 6. emelet. Ügyfélfogadás csak előzetes időpont egyeztetéssel.

FoxPost

A FoxPost csomagküldő szolgálat segítségével is eljuttathatod a dokumentumokat hozzánk. Ebben az esetben a következő csomagautomatát válaszd ki: Budapest, VIII. ker. Corvin Pláza